אז הנה זה מגיע!
כנס נס הרים השני יתקיים השבוע ונכון לעכשיו צפויה השתתפות כמעט מלאה של כל ראשי המכינות. נפלא!
הכנס בא בזמן - עידון גיבוש הסכמה וניסוח מסמך הכרזת העצמאות המאחדת שלנו (מסמך נס הרים), דיוני עומק בשותפות, בפערים, ביעד המשותף החשוב שאנחנו צריכים להטמיע (ההתיישבות), ועל הדרך גם פגישה (סגורה לתקשורת) עם המפכ"ל, עם יו"ר הקק"ל, עם יו"ר הימנותא….. וכמובן הרבה חברותא, ערב קולינרי בנוסח העדה, ואירוח במתקן המפנק בנס הרים. יש למה לחכות!
מסביב בסך הכל הרבה התקדמויות למרות הקשיים, בינוי מכינות הצפון לקראת יציאה לדרך סוף סוף, משלחות ראשי מכינות לפרוייקטים שונים, האגף מעבד את טענותינו ומנסה לשפר את הדרוש שיפור, יום מכינות מרהיב במסע שביל ישראל המשותף למשפחת אפנר, הקק"ל והמדרשה באורנים…. בקיצור, אני מתחיל את השבוע הזה עם הרבה אופטימיות בלב למרות שבוע מאד מורכב, מתוח ולא קל שעברנו.
קריאה מהנה ומועילה!
דני
מה בעדכון?
- אירועים קרובים
- הצעות למכינות
- יום המכינות בשביל ישראל
- כנס ההתיישבות בקריית שמונה
- קולות קוראים
- אתר חדש ל"בארצנו"
אירועים קרובים
הצעות למכינות
יום המכינות בשביל ישראל
במסגרת שיתוף הפעולה בין מועצת המכינות והקק"ל נערך בחמישי האחרון יום מיוחד למכינות הקדם צבאיות במסגרת פרויקט נפגשים בשביל ישראל.
יום זה הוקדש לציון 70 שנות המדינה ולשיתוף הפעולה בין המכינות הקדם צבאיות, הקרן הקיימת לישראל ומיזם המסע בשביל ישראל.
כנס ההתיישבות בקריית שמונה
יעד אחר יעד, מפיצים את בשורת ההתיישבות בפריפריה - והפעם: קריית שמונה.
ביום ראשון שעבר נערך כנס חשיפה של "בארצנו" בשיתוף הקק"ל ועמותת "שינוי כיוון". השתתפו עשרות מכיניסטים, סטודנטים בתל חי, אקטיביסטים מקומיים ועוד.
קול קורא יוזמות בוגרים
קול קורא פרס הבוגר
אתר חדש ל"בארצנו"
אנו מתרגשים להשיק את האתר החדש של "בארצנו"!
מוזמנים להיכנס, לשוטט, להתרשם, להעיר הערות ולהציע הצעות במידה ויש.
עזרו לנו להפיץ את האתר בקרב בוגרי המכינות ולקהל הרחב:
https://www.beartzeinu.org.il/