סדנאות חד"פ או תהליכיות כדי לתת לחניכים את הכלים שכל כך יעזרו להם בשנתם במכינה ובהמשך הדרך
גרה בגליל העליון. מאמנת אישית מוסמכת, מאמנת בשילוב NLP. מעבירה תהליכים אישיים וסדנאות קבוצתיות להעצמה לבני נוער ולמבוגרים. מכיניסטית לשעבר ומלאת תשוקה לתת את הכלים והידע שברשותי למכיניסטים! |
היי! שמי תמר, בוגרת מכינה, מאמנת אישית בשילוב NLP ומנחת סדנאות. על מנת להגיע למקומות בהם אנו רוצים להיות, להרגיש טוב ולממש את עצמנו, אנו צריכים סט כלים מנטלים עוצמתי, דימוי עצמי גבוה ותפיסת עולם מקדמת. לא לכולנו יש את אלו בטבעי אך בהחלט ניתן לפתחם! בתור מכיניסטית לשעבר אני יודעת עד כמה השנה הזו היא הזדמנות פז לקבל כלים אלו, ולא תמיד יש אותם במסגרת הפעילויות. אני מציעה סדנאות חד"פ או תהליכיות כדי לתת לחניכים את הכלים שכל כך יעזרו להם בשנתם במכינה ובהמשך הדרך. נעסוק בהרגלי חשיבה והתנהגות, אמונות, נגלה את העוצמות שבכל חניך ועוד. נראה כיצד כבר במכינה הם לומדים להשתמש בכלים אלו לטובתם ולוקחים אותם להמשך הדרך.
עוד הצעות והזמנות למכינות
חדשות מומלצות מהתקופה האחרונה
עדכונים חדשים לפי זמן הפרסום
מערכת הדירוג נפתחה! מהרו לדרג את הרשימות המועדפות עליכם, השיבוץ הסופי ייקבע על פי שקלול ההעדפות האישיות שלכם ושל המכינות.
היכנסו לקישור ולחצו על "דירוג המכינות בסדר העדיפות שלי".